Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

Avans Hogeschool volgt training Accountmanagement bij Luttikholt.com

Met 20.000 studenten en 2000 medewerkers is Avans Hogeschool één van de grootste opleiders in Nederland. Op de locaties Breda, Den Bosch en Tilburg kan een student kiezen uit meer dan 40 opleidingen bij 19 academies.

Het is voor ons zeer belangrijk om onze klantgerichtheid steeds verder te professionaliseren en te perfectioneren, zegt Janet van Zoest, directeur Marketing, communicatie en Studentzaken bij Avans Hogeschool. Dit is de reden dat onze accountmanagers regelmatig worden getraind om zichzelf te ontwikkelen in het vakgebied. Klantgerichtheid staat bij ons centraal om aan de veranderende wensen van studenten en organisaties te kunnen voldoen. Ook heeft Avans te maken met een verregaande samenwerking met internationale partijen. Hierop inspelen door een optimale dienstverlening  en optimaal functionerend accountmanagement is voor ons essentieel.

 www.avans.nl

We hebben Luttikholt.com gevraagd  onze senior accountmanagers te trainen. Naast een theoretisch kader van strategische accountplanning is er vooral heel praktisch ingegaan op de klantvraag die voor Avans geldt, aldus Van Zoest. Middels huiswerkopdrachten en het maken van een accountplan hebben onze accountmanagers hele bruikbare handvaten gekregen om beter inzicht te hebben in de omgeving waarin onze klant zich bevindt. Wij kunnen daarop onze dienstverlening beter laten aansluiten, zodat er een win-win situatie ontstaat. De klant wordt nog beter geholpen en wij kunnen onze processen efficiënter en kwalitatief beter inrichten. De accountplannen zijn inmiddels aan het managementteam gepresenteerd en ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de toepasbaarheid. Het geeft een hele goede basis om op deze wijze met accountmanagement en klantbesturing verder te gaan.

‘Citaat accountmanager: ‘nu we op deze manier accountmanagement invullen heb ik er nog meer plezier in. Ook mijn klant is zeer verheugd met de nieuwe wijze waarop we vanuit klantperspectief naar zijn markt kijken. Ik werk nu samen met de klant aan het nog verder aanscherpen van het accountplan en ben er van overtuigd dat dit een betere samenwerking oplevert en een verhoogde klanttevredenheid…’