Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

KPN start offensief Zakelijk Glasvezel in samenwerking
met Luttikholt.com

KPN heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk. Door heel Nederland zijn er op bedrijventerreinen en stedelijke gebieden glasvezelringen aangelegd. Om alle zakelijke klanten zoveel mogelijk gebruik te laten maken van deze snelle verbindingen is men onlangs een offensief Zakelijk Glas gestart. KPN heeft Luttikholt.com gevraagd om het programma management te verzorgen.

 Glasvezel is voor steeds meer bedrijven een uitermate geschikte acces als de bandbreedte behoefte toeneemt en snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn, zegt Toine Klok Directeur Business Partner Organisatie van KPN. Medewerkers gebruiken steeds meer applicaties en willen onafhankelijk van tijd en plaats toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Dit maakt het bedrijf flexibel, waardoor het beter en sneller kan inspelen op de behoefte van hun klanten. Deze vorm van ‘het nieuwe werken’ vraagt om een snelle, betrouwbare en prijsvriendelijke oplossing. Hierin voorziet Zakelijk Glas van KPN. Glasvezel is voor bedrijven al vanaf € 187,- per maand te verkrijgen, via de Business partners van KPN. En men krijgt ook nog eens korting op vaste telefonie.

We hebben Luttikholt.com gevraagd om het programma ‘Offensief zakelijk Glas’ te begeleiden, zegt Klok. Het doel is een krachtige regionale marktbewerking waarin de bedrijven in glasvezel gebieden op de mogelijkheid van glasvezel van KPN worden geattendeerd. Er is een projectteam samengesteld  dat wordt aangestuurd door Luttikholt.com. Samen met marketeers, account managers, een contactcenter en businesspartners wordt er een regionale aanpak per bedrijventerrein uitgerold. We zien al de eerste positieve resultaten. Klanten zijn blij met de pro actieve wijze waarop ze worden geïnformeerd en Business Partners zijn positief met de gerichte focus in hun regio. 

  

 

 

www.kpnzakelijkglas.nl

Vanuit Luttikholt.com zijn wij zeer verheugd met het vertrouwen dat KPN in ons stelt, vertelt Karel Luttikholt, eigenaar van Luttikholt.com. Het geeft energie om een commerciële en operationele bijdrage te mogen leveren aan een dergelijk omvangrijk traject. Om een groei ambitie van een opdrachtgever om te zetten in executiekracht past bij ons. Het is een complex traject waarin de kracht ligt in een optimale samenwerking tussen eindklant, businesspartner en KPN. We zijn trots hier als Brabants bedrijf onderdeel van uit te mogen maken, aldus Luttikholt