Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

Website Liquida.nl in de lucht

Al enkele jaren is Luttikholt.com BV lid van ondernemersclub Liquida. Liquida is een vloeiend klankbord van zelfstandig professionals. Verbonden in een informeel genootschap, waarin kennis, ervaringen en vooral inzichten worden gedeeld. De kracht zit mede in de persoonlijke en professionele diversiteit van de leden.

We vertrouwen en motiveren elkaar. Hieruit volgt een sterke kameraadschap. We delen een brede visie en zijn maatschappelijk betrokken. Daarnaast zijn humor en een bourgondische inslag een belangrijke peiler in de interactie. Als zelfstandig professionals genieten we van de reflectie en het perspectief op leven en werken, die Liquida ons biedt.

Wij komen als groep regelmatig bij elkaar. Tussen leden onderling worden samen-werkingsbanden gesmeed op projectbasis. We leren van elkaar door het brede persoonlijke en professionele spectrum dat vertegenwoordigd is. Daardoor blijven we ons ontwikkelen als professionals. Door het sterke vertrouwen is samenwerking een natuurlijk uitvloeisel.

Onze kernwaarden zijn kennis delen, mensen verbinden en oplossingen creëren . Deze maand heeft de website van Liquida het licht gezien en is het in de lucht. We zijn enorm trots op het gezamenliike resultaat.

www.liquida.nl