Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

Schalke & Partners kiest Luttikholt.com voor verhogen verkoopresultaat

Schalke & Partners uit Breda is al meer dan 20 jaar sterk in objectief onderzoek en hoogwaardig advies op het gebied van schadeonderzoek bij verzekeringen, bedrijfsrecherche en security consultancy. Zij kreeg o.a. in april 2009 landelijke publiciteit doordat  hun leugendetector werd gebruikt in een interview met Joran van de Sloot. Om  de verkoop bij Schalke & Partners nog verder te professionaliseren en de slagkracht naar de markt verder te vergroten heeft zij Luttikholt.com gevraagd hierbij te ondersteunen.

 
www.schalke.nl

‘In een aantal werksessies met een groep van 10 personeelsleden zijn we gezamenlijk een aantal fases doorgegaan’, zegt Aad Schalke, algemeen directeur Schalke & Partners. We hebben de huidige situatie goed in beeld gebracht,  daarna klanten gesegmenteerd, de dienstverlening van Schalke nog eens getoetst en een concurrentie analyse uitgevoerd. Door deze zorgvuldige en feitelijke analyse konden we vervolgens aangescherpte doelstellingen formuleren voor de komende periode met een bijbehorend actieplan. Het effect wat door het groepsproces ontstond was dat iedereen meedacht en weer nieuwe ideeën en energie kreeg om zaken op te pakken. Er ontstond een gedragen plan waarin taken en verantwoordelijkheden duidelijk werden belegd. Wij vinden het heel belangrijk dat medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen en dit draagt hieraan bij.

Het team was zeer tevreden over de het proces en de uitkomsten van de werksessies. Het klinkt allemaal zo logisch, maar je wordt toch weer even met de neus op de feiten gedrukt, zegt Schalke. Dit houd je scherp en daar was het voor bedoeld. Klanten zijn goed in beeld gebracht en er is weer meer focus op verkoop gekomen. Luttikholt.com heeft naast een theoretisch kader ook veel praktische handvatten gegeven hoe we hier als team mee verder kunnen. Een echte aanrader als je de verkoop weer even op scherp wil hebben.