Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

Boekpresentatie ‘Volg je hart, 12.000 kilometer door Zuid-Amerika’
groot succes

Op 24 oktober heeft de presentatie plaatsgevonden van het boek ‘Volg je hart, 12.000 kilometer door Zuid-Amerika’ tijdens de Bike Motion fietsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Schrijver Dirk van Asselt heeft het eerste exemplaar aangeboden aan oud profwielrenner Steven Rooks. Luttikholt.com heeft de boekpresentatie begeleid en de interviews verzorgd in het bijzijn van honderden belangstellenden.

 Het boek “Volg je Hart - 12.000 kilometer door Zuid-Amerika” is geschreven door Dirk van Asselt die op 49 jarige leeftijd besloot het roer om te gooien. Zijn hart te gaan volgen en een fietsreis te gaan maken van 12.000 kilometer. Naast het fietsavontuur is deze reis een periode van bezinning geworden waarin hij tot de conclusie kwam dat hij zijn werkleven echt anders wilde gaan inrichten. Zijn missie is anderen te inspireren hun hart te volgen. Hun dromen te onderzoeken en te helpen deze te realiseren. Zo is dit boek een heel persoonlijk verslag geworden van zijn innerlijke reis en van zijn fietsreis door Zuid-Amerika.

Dirk neemt de lezer mee in zijn strubbelingen, zijn motivatie om deze fietsreis te ondernemen, zijn verwachtingen en wat het hem gebracht heeft. Bovenal beschrijft hij alles wat hij heeft gezien, hoe de dagen verliepen, de overweldigende natuur, het kamperen, het afzien en wat fietsen op 4.500 meter hoogte met je doet. Dit alles vergezeld door een selectie van zijn mooiste foto’s om de lezer een indruk mee te geven van het natuurschoon van Zuid-Amerika. Het boek is een echte aanrader voor degene die open staat voor het kiezen van een andere route. Misschien zelf wel overweegt een andere weg in te slaan. Of gewoon voor degene die van persoonlijke levensverhalen, reisverslagen en andere culturen houdt.

 
Op de foto v.l.n.r.:
Dirk van Asselt,
Karel Luttikholt,
Steven Rooks

Het was prachtig om de lancering van het boek op deze manier in te vullen, schetst schrijver Dirk van Asselt. Het voorbereiden van de reis was één, de reis zelf ondernemen was twee, en het vervolgens nog aan het papier toevertrouwen was een mooie derde stap.  Het eerste exemplaar overhandigen aan topwielrenner Steven Rooks, een generatiegenoot van me, was dan ook een mooie afsluiting. Of misschien wel een heel mooi nieuw begin. Ik hoop dat ik veel mensen kan inspireren hun hart te volgen.

Vanuit mijn netwerk ken ik Dirk van Asselt en ook Steven Rooks. Gezien het onderwerp van het boek leek het mij  een leuk idee om Dirk het eerste exemplaar te laten overhandigen aan Steven, vertelt Karel Luttikholt. Het gaf me dan ook veel energie dat beide heren er net zo positief tegenover stonden en ze tot elkaar te brengen. ‘Je hart volgen‘ past bij Luttikholt.com. We staan voor groei en verandering. Het boek is een prachtig voorbeeld van deze beide thema’s.  Maar ook de groei die Steven als sportman heeft doorgemaakt. Dat gaat stap voor stap. Geloven in jezelf en openstaan voor nieuwe invalshoeken geeft je de kracht om nieuwe wegen in te slaan. Ik nodig iedereen uit dat ook te doen, zegt Karel.
www.volgjehart.nu