Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 2. Optimaliseren klantcontact & kostenbeheersing

Heeft u te maken met (grote) aantallen klantcontacten via telefoon, mail, post en internet? Moet een klant soms vaker bellen voordat deze in één keer goed geholpen wordt? Mocht u een versterking willen aanbrengen in uw klantcontact en tevens uw kosten willen beheersen dan kan Luttikholt.com u helpen.

Veel organisaties en instellingen zijn juist ook in deze tijd bezig om hun klantcontact verder te verbeteren. Een diepgaande verbetering van het klantcontact levert een hogere tevredenheid op van uw klanten. Wij maken daarin onderscheid tussen toegevoegde waarde klantcontacten (bijv commerciële vragen) en de zogenaamde service klantcontacten (operationele vragen). Luttikholt.com past de CutomerContactManagement (CCM) methodiek toe waarin uw toegevoegde waarde contacten zullen stijgen en uw kosten beheersbaar worden gemaakt.

De CCM methodiek heeft reeds geleid tot significante omzetstijging en kostenverlagingen. In een bepaald geval zelfs een omzetstijging van meer dan 50% en een kostenverlaging van 35%. Wij hebben ervaring bij Customer ContactCenters tot 700 medewerkers.

Diensten:
• Management & Advies
• CustomerContactManagement (CCM) methodiek
• Workshop Training klantgericht en servicegericht klantcontact