Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 

Toine Klok, Directeur KPN Business Partner Organisatie
“Luttikholt.com heeft voor ons het Programma Management verzorgd en het kernteam Zakelijk Glas aangestuurd. We zochten een ervaren projectmanager die in een complexe omgeving een team kan laten excelleren en resultaatgericht kan acteren. Dit is meer dan waargemaakt. Naast een visie op papier is deze praktisch vertaald naar onze interne organisatie en externe business partners. Belemmeringen worden opgepakt en omgezet in kansen. De gestructureerde aanpak heeft geleid tot een geoliede machine met als resultaat een sterke stijging van onze maandelijkse verkoopcijfers zakelijk glasvezel. Ik kan Luttikholt.com met recht van harte aanbevelen als u een plan in praktijk wilt laten werken, waarbij visie, structuur en resultaat hand in hand gaan.

 
www.kpnglasvezel.nlHenk Kreft,
Director Custom Operational  Management Getronics

“Luttikholt.com heeft in een periode van enkele maanden het organisatie onderdeel met 50 medewerkers zeer goed begeleid. Karel is in korte tijd in staat geweest om de afdeling structuur te geven. Door de aangebrachte structuur zijn we zeer snel in staat geweest verbeteringen te realiseren in de prestatie van de afdeling. Door de prestatie verbetering en het hogere professionaliseringsniveau van de afdeling konden we in korte tijd grote besparingen realiseren. Luttikholt.com heeft binnen tijd en budget zijn opdracht opgeleverd. Compliment voor de operationele power/daadkracht.

 
www.getronics.comAad Schalke, Directeur Schalke & Partners
“Als recherchebureau dat fraude onderzoeken verricht waren
wij te veel bezig met de kwaliteit van onze diensten en te weinig met de verkoop daar van. Ik was eerst sceptisch over
het inhuren van professionele ondersteuning voor onze
verkoop-activiteiten. In een aantal workshops werden echter
de prioriteiten voor sales weer goed op een rij gezet, werd ons handvatten gegeven om  het klantcontact te verbeteren en werden wij gewezen op voor ons goede methoden om nieuwe relaties aan te boren. Ieder van onze medewerkers raakten door Luttikholt.com er van overtuigd dat ook zij een belangrijke rol
in het verkoopproces spelen. Het rendement is binnen enkele weken al merkbaar. Wij zijn er nog lang niet, maar met de steun van Luttikholt.com gaan wij er ongetwijfeld komen en kunnen wij meer klanten laten profiteren van onze kwaliteiten!

 

www.schalke.nlFernand  Bosman, Manager After Sales KPN
Karel is een pro actieve, gedreven manager die in staat is het beste uit een groep of project te halen. Zijn mensgedreven solide managementstijl zorgt voor plezier en grote resultaten. Karel blinkt uit in sales en het besturen van operationele processen. De periode waarin ik met Karel werkte wist hij het onmogelijke te bereiken door een enorme reductie van de service kosten te bereiken. Als je plezier wil hebben in combinatie met resultaten die boven verwachting zijn, dan is het goed om Karel naast je te hebben.

 www.kpn.nlMatthijs Verberkmoes, Accountmanager Digibiz
“ Door zijn enthousiasme en grote ervaring van salesmanagement motiveerde Karel niet alleen het individu, maar het gehele team. Hij weet hoe hij een groep beter kan laten presteren en wist synergie te creëren door mensen uit te dagen hun kennis met elkaar te delen. Ik ben van mening dat hij een echte people manager is. Hij weet een goede balans te creëren tussen theorie en de dagelijkse praktijk van management.

 


www.digibiz.nl