Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 4. Training & Coaching

‘Als u doet wat u altijd al hebt gedaan, zult u krijgen wat u altijd al hebt gekregen’.

Zelfs bovenstaande metafoor gaat in deze tijd niet meer op. U krijgt al snel een stuk minder als u niet bereid bent zaken anders aan te pakken in deze tijd. Het bekijken van punten vanuit een ander perspectief en het kiezen van een andere vernieuwende aanpak zijn vaak noodzakelijk om onderscheidend te blijven in de markt.

Commerciële trainingen
Luttikholt.com geeft trainingen op het gebied van salesmanagement & accountmanagement welke uw slagkracht naar de markt vergroot. Er wordt o.a. aandacht besteed aan accountplanning, het accountplan, hoe te groeien in de dalende markt, teamrollen, leiderschap & managementstijlen, presentatietechnieken, onderhandelen en vraagtechnieken.

Workshop ‘De ontgijzeling, van belemmering naar kans’
Tevens verzorgt Luttikholt.com in samenwerking met Arjan Erkel de workshop De Ontgijzeling, die u inzicht geeft over hoe belemmeringen omgezet kunnen worden naar kansen. In 2002 werd Arjan Erkel ontvoerd en na 607 dagen gevangenschap weer vrijgelaten. Aan de hand van de ervaringen van Arjan Erkel wordt een vertaalslag gemaakt naar de verschillende aandachtsgebieden zoals leiderschap, te behalen bedrijfsdoelen en het motiveren van medewerkers. De workshop is vooral herkenbaar, praktisch en geeft inzicht in nieuwe kansen en mogelijkheden in de huidige markt.

Business & Personal Coaching

‘What matters most is how you see yourself’. (zie afbeelding). Bent u de leeuw of acteert u beter als poes? Gebruikt u meer giraffentaal of wolventaal? Mogelijk afhankelijk van de situatie, want soms bereikt u meer met stroop dan azijn. Met een mooi woord ‘situationeel leiderschap’ genoemd. Kent u één topsporter of Olympisch medaille winnaar zonder coach? Ook u wordt dagelijks gevraagd een topprestatie te leveren en keuzes te maken met soms verstrekkende gevolgen. Waarom zijn er toch nog zoveel directieleden en managers die zonder business coach alleen de uitdagingen oppakken? Wij staan voor het principe ‘twee weten meer dan één’ en ‘Succes bereik je samen’. Dit betekent dat wij business & personal coaching verzorgen op basis van wederzijds respect en vertrouwen.  

Wij mogen bouwen op meer dan 15 jaar Sales- en General management ervaring en wij zijn bekend met de ambities, uitdagingen en dilemma’s waar u als leidinggevende voor staat. Wij coachen, sparren, challegen en denken mee om voor u en uw organisatie zakelijke en persoonlijke groei te realiseren.

Diensten:
• Training Salesmanagement & Accountmanagement
• Workshop ‘De Ontgijzeling, van belemmering naar kans’ met Arjan Erkel
• Coaching c.q. sparringpartner Directie en senior management